×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/02/15/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/15/02

„Dan zaljubljenih" se i ove godine službeno obilježio u vukovarskom restoranu „Nada" na Lušcu svečanim ručkom koji je organizirao Grad Vukovar na inicijativu gradonačelnika Željka Sabe. Svojoj ljubavi nakon pedeset i više godina zajedničkog života svjedočila su četrdeset i tri para s područja Vukovara.

Na svečanosti povodom Valentinova nazočili su: Veronika i Ivan Kefer, Ivka i Stjepan Otrok, Jela i Andrija Lordan, Natalija i Đuro Milošević, Olga i Milan Dobrijević, Magdalena i Ilija Bartolović, Marijana i Antun Fazekaš, Ida i Emil Falćan, Viktorija i Đuro Međeši, Ilonka i Karlo Foriš, Marija i Ljudevit Foriš, Marica i Ivan Šutić, Manda i Ivan Marošinec, Ljuba i Ivan Galić, Dušanka i Mijo Valečić, Zora i Antun Kraml, Vera i Slavko Podunajec, Melanija i Mirko Pap, Mira i Ivan Moržan, Ivica i Slavko Knezović, Slavica i Stjepan Sabo, Franciska i Ivan Paciga, Blanka i Đuro Vereš, Manda i Momir Serdaš, Zlatica i Nikola Rak, Koviljka i Petar Gačić, Mirjana i Milan Nikić, Dimitra i Ištvan Horvat, Marija i Ivan Grubišić, Agica i Zdravko Narić, Marija i Ivan Bertok, Delfa i Milan Marić, Ana i Gojko Ivaz, Marija i Franjo Kovač, Matilda i Dujo Džanak, Ljubica i Čedomir Živanović, Nedjeljka i Milan Marić, Stana i Stjepan Obradović, Bosiljka i Stamenko Maksimović, Drina i Blago Čolak, Vesna i Milivoj Ćosić, Ana i Pero Musulin te Štefica i Dragan Bekić.

Bračne parove pozdravio je predsjednik gradskog vijeća Goran Bošnjak poželjevši im sve najbolje s nadom da će ovakav način proslave Valentinova postati tradicija u našem gradu.

Okupljenima se obratio i sam gradonačelnik rekavši kako su upravo oni, svjedoci polustoljetnje ljubavi, izvrstan primjer mladima danas te im je poželio sreću i zdravlje u daljnjem zajedničkom životu.

Svečanosti su nazočili i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, zamjenici gradonačenika Željko Pinjuh i Dejan Drakulić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragice Holoker – Radumilo.

Slavljenici su mladim parovima savjetovali da budu tolerantniji jedni prema drugima i da ne odustaju čim nešto krene po zlu, već da budu strpljivi i njeguju svoju ljubav.

Druženje je održano u odličnom raspoloženju na zadovoljstvo Vukovarki i Vukovaraca koji su dokaz da je ljubav nešto najljepše što se može dogoditi u životu čovjeka. Kao uspomenu na ovaj poseban dan bračni parovi su dobili Vukovarski spomenar vukovarca Pavla Pavličića, vino vinarije Šmidt te bombonjeru.

{gallery}2013/02/15/02{/gallery}