×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/04/26/01
JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/04/27/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/04/26/01
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/04/27/02

Grad Vukovar tradicionalno organizira Sajam cvijeća koji će se održavati od petka 26. travnja do nedjelje 28. travnja u trajanju od 9,00 do 19,00 sati na Trgu Republike Hrvatske.

Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Željko Pinjuh zahvalivši svim izlagačima na prijavi te je pozvao građane i građanke grada Vukovara da svakako posjete sajam i uživaju u prezentiranim proizvodima.

Na ovogodišnjem Sajmu cvijeća sudjelovalo je 15-ak cvjećara i 25 izlagača sa raznim proizvodima kao što su: umjetničke slike, razni unikatni proizvodi i ukrasi, proizvodi od ljekovitog bilja, pčelinji proizvodi te drugi tradicijski obrti i domaće radinosti.

Izlagači ove godine dolaze iz Osijeka, Slavonskog broda, Vrpolja, Vinkovaca, Pitomače te naravno iz našega grada Vukovara i okolice.

Na Sajmu se može pronaći sve kako bi Vaš vrt bio ljepši i zeleniji. Posjetitelje očekuje i mnoštvo popratnih sadržaja. Prisutne je u petak zabavljao tamburaški sastav „Begeš" , a u subotu „Bećarski inat".

U sklopu organizacije se održava i predavanje na temu „SADNJA I NJEGA CVIJEĆA" koje posjetiteljima u teorijskom i praktičnom dijelu predstavlja gđa. Zorica Sabljak, dipl. ing. Hortikulture. Predavanja se održavaju u petak i u subotu od 11,00 do 12,00 sati u bivšoj gradskoj kavani radničkog doma u centru grada.

{gallery}2013/04/26/01{/gallery}

Drugi dan sajma cvijeća:

{gallery}2013/04/27/02{/gallery}