×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/05/03/08
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/05/03/08

Tisuće Vukovaraca i gostiju Vukovara okupilo se na obali Dunava u popodnevnim satima uživajući u manifestaciji „Živjeti s Dunavom „ koju je obišao i predsjednik Ivo Josipović u pratnji gradonačelnika Vukovara Željka Saboa.

Tradicionalna manifestacija koju organiziraju Grad Vukovar, Turistička zajednica Grada Vukovara, Športsko-ribolovna udruga „Dunav" Vukovar i Društvo „Hrvatska žena Vukovar" okupila je i ove godine uz Dunav sve generacije Vukovaraca, ali i brojne goste iz cijele Slavonije i Baranje, pa čak i prijateljskoga grada Dubrovnika. Grad Vukovar je ponudio svojim građanima i gostima besplatnu hranu i piće, nadaleko poznati fiš i vukovarsko vino, a za kulturno-umjetnički program ove godine pobrinula se udruga „Bijela golubica" iz Vukovara sa svojim gostima iz KUD-a „ Druga mladost" – Matice umirovljenika Slavonski Brod.

{gallery}2013/05/03/08{/gallery}