×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/06/16/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/16/01

Današnja sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara trajala je najkraće do sada. Iskazano je veliko zadovoljstvo zbog opadanja vodostaja Dunava duž cijelog toka kroz Hrvatsku osim kod Iloka, gdje je jutros zabilježen povišeni vodostaj za 5 centimetara u odnosu na jučer i trenutačno iznosi 726 centimetara. U Vukovaru je maksimalan vodostaj Dunava zabilježen jučer u visini 725 centimetara, a već jutros vodostaj je niži za 2 centimetra. Prema prognozama u narednih tjedan dana razina Dunava bit će niža za jedan metar.

-Sve interventne službe još su u pripravnosti za svaki slučaj. Želim zahvaliti svim članovima Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara na iznimnom zalaganju i doprinosu u svakom trenutku, pa evo i u ovo nedjeljno jutro. Pokazali smo da Grad Vukovar ima sposobnosti i znanja odgovoriti na izazove koje je pred nas proteklih dana stavio silni Dunav i zajedno sa snagama Hrvatskih voda, Hrvatske vojske i brojnim dragovoljcima odraditi veliki posao u zaštiti imovine i naših građana – rekao je Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara i predsjednik Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara.

{gallery}2013/06/16/01{/gallery}