×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/08/27/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/08/27/01

 Sedmi Vukovar film festival- festival podunavskih zemalja počinje 28. kolovoza svečanim otvaranjem i projekcijom njemačkoga igranoga filma „Ajme meni" u Hrvatskom domu Vukovar.

-Grad Vukovar je postao prepoznatljiv i po Vukovar film festivalu. Učinili smo sve da organizacija protekne u najboljem redu osim što nismo mogli utjecati na vremenske (ne)prilike. S obzirom da festival na neki način doprinosi i razvoju gospodarstva i turizma u našem gradu i okolici donio sam odluku o produljenju radnog vremena do 3 sata u ugostiteljskim objektima na području grada Vukovara – rekao je gradonačelnik Željko Sabo na danas održanoj press konferenciji u Gradskoj vijećnici.

Direktor VFF Igor Rakonić izrazio je zadovoljstvo razvojem festivala tijekom proteklih godina s napomenom da je prvi VFF imao 7 filmova i jednu lokaciju, a danas možemo govoriti o 87 filmova i 7 lokacija od kojih je jedna na Principovcu u Iloku.

Festival traje do nedjelje 1. rujna, a projekcije filmova bit će prva dva dana u Ružičkinoj kući, Hrvatskom domu, kongresnoj dvorani Bauer hotela Lav i kinu u Borovu naselju, a u dobrim vremenskim prilikama projekcije će biti i u perivoju dvorca Eltz, na Otoku sportova te Vukovarskoj adi.

Na press konferenciji uoči početka festivala još su govorili i predstavnik glavnog sponzora Hrvatskoga telekoma Dario Borovac i direktor turističke agencije Danubiumtours iz Vukovara Zoran Šesto.

{gallery}2013/08/27/01{/gallery}