{gallery}2014/07/28/01{/gallery} Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primio je 28. srpnja u Gradskoj vijećnici Vukovara sudionike projekta Moto maraton „Krajevima naših predaka" te ih upoznao sa aktualnom situacijom i planovima i programima za bolji život građanima Vukovara.

Predsjednik Moto kluba Veterani-Croatia Ratko Dragović-Klek rekao je da je cilj projekta „Krajevima naših predaka" promicanje turizma te hrvatske prirodne i kulturno-povijesne baštine. U dva tjedna sudionici moto maratona proći će u društvu organizatora i svojih domaćina preko dvije tisuće kilometara i provesti se čitavom Hrvatskom i dijelovima BiH gdje živi hrvatska komponenta.

Članovi Moto kluba Veterani-Croatia djeluju već sedam godina na prostoru čitave Hrvatske te Posavine i Hercegovine. Kao najveći i najorganiziraniji moto klub u Hrvatskoj posebno su angažirani u humanitarnim aktivnostima, kao braniteljska udruga organiziraju projekte vezane uz Domovinski rat, a klub kao član Svjetske veteranske federacije razvija međunarodnu suradnju i promovira moto turizam Hrvatske.