{gallery}2015/02/16/04{/gallery} Društvo"Hrvatska žena" Vukovar je povodom Valentinova 14. veljače organiziralo po četrnaesti put od povratka u Vukovar humanitarnu zabavu pod nazivom " Vukovaru s ljubavlju".

Predsjednica Hrvatske žene Vukovar Šima Šesto kazala je „kako unatoč tome što sve ne ide istim životnim putem, ipak, možemo se uzajamno pomagati otvarajući jedni drugima vrata,te prepoznati, pružiti i pokazati svekoliku pomoć,brigu i ljubav-posebno prema djeci obilježenoj bolešću.

- Ove godine prihod od zabave namijenili smo najosjetljivijoj i najmlađoj populaciji našeg grada. Izabrali smo troje bolesne djece(imena poznata u Društvu), sa teškom dijagnozom Paralissis Cerebralis. Njihovo liječenje iziskuje velika financijska sredstva ,a roditelji žive u specifičnim ,složenim životnim i socijalnim poteškoćama. U dobrom raspoloženju ,uz bogatu tombolu,ples srca,aukciju slika koje su nam nesebično darovali umjetnici vukovarskih likovnih udruga i drugih donatora našeg grada, prikupili smo oko 6.000,00 kn. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su nesebično pomogli u ovoj hvale vrijednoj akciji Društva „Hrvatske žene „Vukovar. Pokrovitelj zabave je kao i toliko puta do sada Grad Vukovar, medijsko pokroviteljstvo je Hrvatskog radio Vukovara, a goste je zabavljao tamburaški sastav Bećarski inat. Hrvatska žena će i nadalje ,sve dok to bude potreba, brigom i požrtvovnošću blažiti nevolje bližnjih i u duhu Božjih zakona brinuti se za sve koji su u potrebi – istaknula je Šima Šesto.

U ime pokrovitelja Grada Vukovara na zabavi „Vukovaru s ljubavlju" su nazočile Sanja Tokić, pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika i Marina Sekulić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam.