{gallery}2016/12/23/03{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček sa suradnicima su sudjelovali u podjeli 3.500 paketića za najmlađe Vukovarce.

Podjela paketića upriličena je na Trgu Republike Hrvatske uz prigodan program, čari adventa i gradskog klizališta, a sve najbolje povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana okupljenima je poželio gradonačelnik Penava. „Želim vam sve najljepše, da blagdane provedete u toplini svoga doma i u krugu svojih obitelji, a da vam 2017. godina bude još uspješnija. Na svima nama je da iz dana u dan činimo sve što je u našoj moći kako bi to postigli i učinili Vukovar najljepšim mjestom za život", rekao je gradonačelnik Vukovara.

Kao i prethodnih godina, paketiće je osigurala tvrtka Vupik d.d. koja je dio Agrokor koncerna na čemu im se gradonačelnik zahvalio. „Zahvalan sam na potpori naših dugogodišnjih partnera, koji su i ove godine omogućili da na ovaj način razveselimo naše najmlađe sugrađane", zaključio je Penava.