Naši maturanti i maturantice vrijedno su vježbali kako bi zajednički zaplesali tradicionalni francuski Quadrilla ples točno u podne na vukovarskom korzu i time obilježili završetak svojeg srednjoškolskog obrazovanja.

U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i ove godine intenzivno se radilo na pripremama za zajednički svečani ispraćaj naših maturanata
Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček pozdravio je okupljene maturante iz sve četiri srednje škole na području Grada Vukovara te im čestitao uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja, a onima koji su se odlučili na daljnje školovanje poručio je kako moraju biti vrijedni te svojim trudom i radom po završetku fakultetskog obrazovanja pridonijeti razvoju svojega grada.

Grad Vukovar za projekt „Norijada 2018." izdvojio je iz Proračuna 55.000,00 kn te je osim obuke plesa osigurao prigodne majice i kišobrane za naše maturante kao i prijevoz maturanata na generalne probe. Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar kao partner u provedbi projekta osiguralo je doručak i vodu za maturante te dežurstvo volontera za pružanje prve pomoći dok je za obuku bila zadužena Agencija Koncert iz Osijeka.