Održana je 25. svečana promocija stručnih prvostupnika i 4. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Vukovar. Ovom je prilikom promovirano ukupno 168 prvostupnika javne uprave, trgovine i fizioterapije te diplomiranih fizioterapeuta.

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Filip Sušac čestitao je promoviranim studentima i studenticama na ostvarenim uspjesima i stečenim diplomama.

„Vaš uspjeh je naposljetku i uspjeh Veleučilišta, što je uspjeh i Grada Vukovara te u konačnici uspjeh Republike Hrvatske. Grad Vukovar uvijek je poticao izvrsnost i nagrađivao uspješnost. Ponosni smo na činjenicu da standard studentskog života u gradu Vukovaru raste iz dana u dan te vjerujemo kako će Vukovar biti značajna točka na akademskoj mapi.“, rekao je zamjenik Sušac.

„Veseli nas što će skori završetak obnove Radničkog doma u Borovu naselju pružiti bolje i kvalitetnije uvjete kako za studente tako i za djelatnike Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Vukovar.“, zaključio je Sušac.

 „Grad Vukovar i Veleučilište „Lavoslav Ružička“ Vukovar postaju zaista prepoznati kao poželjno mjesto za studiranje jer zajedničkim trudom stvorili smo visok studentski standard.“, dodao je dekan Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Željko Sudarić te čestitao svim studenticama i studentima na diplomi.