Grad Vukovar će povodom božićnih blagdana i ove godine darivati vukovarske mališane prigodnim božićnim paketićima.

Paketići su osigurani za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara, predškolsku djecu koja pohađaju vrtiće na području grada Vukovara i djecu predškolske dobi s područja grada Vukovara koja ne pohađaju vrtiće.

Podjela će se organizirati na način da svaka osnovna škola i predškolska ustanova u gradu Vukovaru izvrši podjelu svojoj djeci prema epidemiološkim mjerama u svezi COVID-19 koje su u trenutku na snazi.

Za predškolsku djecu s područja grada Vukovara koja ne pohađaju vrtiće, roditelji/skrbnici djece dužni su podnijeti zahtjev (u privitku), a sukladno Javnom pozivu (u privitku).

Zahtjev se podnosi na standardiziranom obrascu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Vukovara, Dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podnositelj zahtjeva dužan je, uz ispunjeni standardizirani obrazac, priložiti sljedeće dokaze:
• presliku osobne iskaznice djeteta
ili
• presliku osobnih iskaznica roditelja/skrbnika i rodni list za dijete.

Zahtjevi se podnose u razdoblju od 06. prosinca do 17. prosinca 2021. god., a za podjelu dječjih paketića ćemo Vas pravovremeno izvijestiti.

Za sve eventualne informacije možete se obratiti na telefon 032/456-546 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOKUMENTI:

  1. JAVNI POZIV
  2. OBRAZAC ZAHTJEVA