Kao i prethodnih godina, a povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, Grad Vukovar je osigurao uskrsnice za korisnike prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom i poklon pakete za korisnike Pučke kuhinje.

Na tu temu održana je konferencija za medije na kojoj je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava uz lijepe želje svojim sugrađanima povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa istaknuo kako je cilj ovih mjera omogućiti svim građanima Vukovara da sa svojim obiteljima dostojanstveno provedu nadolazeće blagdane.

 „Sustavno skrbimo o najosjetljivijim skupinama društva pa tako Grad Vukovar jednokratnu novčanu naknadu korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom dodjeljuje još od 2007. godine,  a prigodne poklon pakete korisnicima Pučke kuhinje od 2016. godine“, rekao je Penava.

Ove će godine Grad Vukovar isplatiti jednokratnu novčanu naknadu (uskrsnicu) korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom u iznosu od 250,00 kuna za 220 korisnika za što su osigurana sredstva u iznosu od 55.000 kuna, a isplaćivati će se u poslovnicama FINA-e u razdoblju od 11. travnja 2022. godine do 31. svibnja 2022. godine.

Također, Grad Vukovar je osigurao i 80 prigodnih poklon paketa za korisnike Pučke kuhinje u Vukovaru u vrijednosti 200 kuna, za što je izdvojeno je 16.000kuna, a podjela će se vršit u prostorijama Pučke kuhinje u Vukovaru u razdoblju od 11. do 14. travnja.