Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar po 14. puta su donijeli najljepšu božićnu priču u vidu humanitarne akcije darivanja djece s poteškoćama u razvoju!

U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar te u suradnji s Gradom Vukovarom, održali su se 14. Vukovarski motomrazovi, s ciljem uveseljavanja naših najmlađih sugrađana, a posebno onih najpotrebitijih.

Moto humanitarci su na ovaj poseban i simboličan način darovali UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, OŠ Josipa Matoša, Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te djecu iz Bogdanovaca, a na Trgu Republike Hrvatske dočekao ih je zamjenik Filip Sušac koji im je zahvalilo na humanitarnoj gesti za male Vukovarce, a koja je prerasla u hvale vrijednu tradiciju.

"Veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove sjajne humanitarne akcije koja za cilj ima donijeti osmijeh na lica naših najmlađih sugrađana u potrebi. Akcija iz godine u godinu postaje sve prepoznatljivija, a naš grad svakog prosinca bude obogaćen dodatnim božićnim ugođajem koji sa sobom donesu vukovarski motomrazovi.", istaknuo je Sušac.

"S ovom akcijom, od trenutka osnivanja moto kluba, krenuli smo vrlo skromno, stoga smo danas posebno ponosni jer smo ove godine pripremili preko 300 paketića za djecu s poteškoćama u razvoju.", zaključio je predsjednik Sportskog moto kluba Golubica Vukovar, Nenad Barinić.