U predbožićno vrijeme u kojem vlada duh darivanja i zajedništva, kao i dosadašnjih godina, Grad Vukovar je najmlađim Vukovarcima osigurao prigodne poklon paketiće! U podjeli paketića vukovarskim mališanima sudjelovali su gradonačelnik Ivan Penava te zamjenik gradonačelnika Filip Sušac.

Za vukovarske mališane od 1. do 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara, predškolsku djecu koja pohađaju vukovarske vrtiće kao i one koji ne pohađaju vrtiće osigurano je ukupno 2750 prigodnih božićnih paketića.

Podjeli paketića u lijepom predblagdanskom ambijentu vukovarskog adventa prethodila je prigodna dječja predstava, a nakon čega je gradonačelnik Penava najmlađim Vukovarcima i njihovim roditeljima zaželio ugodne nadolazeće blagdane.

Gradonačelnik Penava ovom prilikom istaknuo je kako je riječ o lijepoj tradiciji koju Grad Vukovar njeguje iz godine u godinu. „Danas, u lijepom predblagdanskom ambijentu uz dječju božićnu predstavu i prigodne poklon pakete našim najmlađima potrudili smo se upriličiti i približiti radost Božića.“, zaključio je gradonačelnik Penava.

Za božićne paketiće djeci Vukovara u Proračunu Grada Vukovara za 2022. godinu osigurano je 100.000,00 kn.