{gallery}2015/08/30/02{/gallery}Gradonačelnik Ivan Penava prisustvovao je 30. kolovoza 2015. Kup natjecanju u športskom ribolovu koje je organizirala ŠRU „Borovo naselje 91." Vukovar.
Samo natjecanje održalo se na trasi rijeke Dunav kod Doma tehnike, a nakon natjecanja uslijedio je nastavak druženja uz ručak prilikom kojega su uručene nagrade najboljima.
Iako je susret bio natjecateljskog karaktera, sama bit je bila u promociji športa, rekreacije i suživota s Dunavom. Kako je riječ o športu čija oprema postaje sve skuplja, naglasak ovoga natjecanja bio je na druženju i razmjeni iskustava. Gradonačelnik je svojim druženjem sa sudionicima poručio kako Grad Vukovar poštuje i uvijek će podržavati tradicionalnu vukovarsku rekreaciju, stare vrijednosti te život koji se veže uz Dunav, a koji ima toliko mnogo značenja za sve Vukovarce.


Na ovom 15. po redu natjecanju koje se održava od 2000. godine sudjelovalo je 12 ekipa. Treće mjesto u sektoru A zauzeo je Boban Đorđević (Slaven Vukovar), u sektoru B Tomislav Miličić (Lavanda Vinkovci), a sektoru C Vjekoslav Prskalo (Smuđ Lovas). Drugo mjesto u sektoru A osvojio je Stjepan Vodopić (Lavanda Vinkovci), u sektoru B Vladimir Mrđanov (Slaven Vinkovci), a u sektoru C Miroslav Briks (Lavanda Vinkovci). Na prva su se mjesta plasirali u sektoru A Ivan Džijan (Dunav Vukovar), u sektoru B Ivan Selak (Dunav Vukovar), a u sektoru C Damir Komljenović (Slaven Vukovar). Treća najbolja ekipa bila je Lavanda Vinkovci, druga Slaven Vukovar, a prva je ekipa bila Dunav Vukovar.