×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/08/30/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/08/30/02

{gallery}2015/08/30/02{/gallery}Gradonačelnik Ivan Penava prisustvovao je 30. kolovoza 2015. Kup natjecanju u športskom ribolovu koje je organizirala ŠRU „Borovo naselje 91." Vukovar.
Samo natjecanje održalo se na trasi rijeke Dunav kod Doma tehnike, a nakon natjecanja uslijedio je nastavak druženja uz ručak prilikom kojega su uručene nagrade najboljima.
Iako je susret bio natjecateljskog karaktera, sama bit je bila u promociji športa, rekreacije i suživota s Dunavom. Kako je riječ o športu čija oprema postaje sve skuplja, naglasak ovoga natjecanja bio je na druženju i razmjeni iskustava. Gradonačelnik je svojim druženjem sa sudionicima poručio kako Grad Vukovar poštuje i uvijek će podržavati tradicionalnu vukovarsku rekreaciju, stare vrijednosti te život koji se veže uz Dunav, a koji ima toliko mnogo značenja za sve Vukovarce.


Na ovom 15. po redu natjecanju koje se održava od 2000. godine sudjelovalo je 12 ekipa. Treće mjesto u sektoru A zauzeo je Boban Đorđević (Slaven Vukovar), u sektoru B Tomislav Miličić (Lavanda Vinkovci), a sektoru C Vjekoslav Prskalo (Smuđ Lovas). Drugo mjesto u sektoru A osvojio je Stjepan Vodopić (Lavanda Vinkovci), u sektoru B Vladimir Mrđanov (Slaven Vinkovci), a u sektoru C Miroslav Briks (Lavanda Vinkovci). Na prva su se mjesta plasirali u sektoru A Ivan Džijan (Dunav Vukovar), u sektoru B Ivan Selak (Dunav Vukovar), a u sektoru C Damir Komljenović (Slaven Vukovar). Treća najbolja ekipa bila je Lavanda Vinkovci, druga Slaven Vukovar, a prva je ekipa bila Dunav Vukovar.