×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/09/09/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/09/09/02

{gallery}2015/09/09/02{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović povodom početka nove pedagoške godine posjetili su centralni objekt vrtića Vukovar 1. Na ulazu u vrtić, zajedno s ravnateljicom Mirjanom Kulić, dočekala su ih djeca u svečanom narodnom ruhu. Nakon pozdravnog govora ravnateljice i obraćanja Gradonačelnika, djeca su sve prisutne razveselila prigodnim programom u kojem su plesala, recitirala i otpjevala himnu Vrtića. Jedna od djevojčica je svečano uručila zahvalu gosp. Penavi, a velečasni Mato Martinković blagoslovio je prostor nove natkrivene terase i sve koji će ga koristiti.

„Djeca su budućnost grada Vukovara te smo stoga nastojali osigurati potrebna sredstva za sanaciju ovoga objekta koji je sada u skladu sa svim sigurnosnim propisima Europske unije. Nadamo se kako će djeci omogućiti mnogo sretnih i zaigranih dana," objasnio je gradonačelnik Penava.

„Unatoč nezavidnoj ekonomskoj situaciji pronašli smo sredstva za sanaciju i ovaj projekt, vrijedan gotovo 400 000 kuna, uspješno je realiziran," istaknula je pročelnica Živanović, najavivši i daljnje sanacijske radove i na drugim objektima od društvene važnosti.

Ravnateljica vrtića Mirjana Kulić zahvalila se gradonačelniku i naglasila kako su nove terase s antitraumatskim podlogama u suglasnosti sa suvremenim i sigurnosnim standardima EU.