×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/10/01/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/10/01/01

{gallery}2015/10/01/01{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava skupa sa zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom i pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Anom Živanović obišao je radove na preuređenje dijela hola sportske dvorane u Borovu naselju u gimnastičku dvoranu, a koju će uskoro moći koristiti Gimnastički klub Vukovar koji djeluje već devet godina.
S obzirom kako je riječ o vrlo uspješnom klubu koji broji sedamdesetak članova te ostvarene značajne rezultate na državnoj razini, gradonačelnik Penava istaknuo je važnost ovoga projekta. „Riječ je o sadržaju koji grad Vukovar do sada nije imao i iznimno sam zadovoljan što će Gimnastički klub Vukovar konačno imati dobre uvjete za rad," rekao je gradonačelnik Penava izražavajući nadu kako će primjeren prostor z trenažni proces privući još veći broj djece i mladih bavljenju ovim temeljnim sportom.
„S izvođačem radova tvrtkom Volko d.o.o. Grad Vukovar je potpisao Ugovor vrijedan gotovo 500 000 kuna, a rok za izvođenje radova koji su započeli 24. srpnja 2015. godine je 90 dana tako da su pri kraju i Gimnastički klub Vukovar uskoro će moći početi pripremama za natjecateljsku sezonu koja slijedi," istaknula je pročelnica Živanović.