{gallery}2015/10/01/01{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava skupa sa zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom i pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Anom Živanović obišao je radove na preuređenje dijela hola sportske dvorane u Borovu naselju u gimnastičku dvoranu, a koju će uskoro moći koristiti Gimnastički klub Vukovar koji djeluje već devet godina.
S obzirom kako je riječ o vrlo uspješnom klubu koji broji sedamdesetak članova te ostvarene značajne rezultate na državnoj razini, gradonačelnik Penava istaknuo je važnost ovoga projekta. „Riječ je o sadržaju koji grad Vukovar do sada nije imao i iznimno sam zadovoljan što će Gimnastički klub Vukovar konačno imati dobre uvjete za rad," rekao je gradonačelnik Penava izražavajući nadu kako će primjeren prostor z trenažni proces privući još veći broj djece i mladih bavljenju ovim temeljnim sportom.
„S izvođačem radova tvrtkom Volko d.o.o. Grad Vukovar je potpisao Ugovor vrijedan gotovo 500 000 kuna, a rok za izvođenje radova koji su započeli 24. srpnja 2015. godine je 90 dana tako da su pri kraju i Gimnastički klub Vukovar uskoro će moći početi pripremama za natjecateljsku sezonu koja slijedi," istaknula je pročelnica Živanović.