×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/04/18/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/04/18/03

{gallery}2016/04/18/03{/gallery} Po prvi puta Grad Vukovar u suradnji s dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, Veleučilištem Lavoslav Ružička, Karate klubom Vukovar, KK Borovo, HKK Vukovar, ŽOK Vukovar, Klub sjedeće odbojke Vukovar, školom nogometa „Mali Vukovarac" te Lions clubom u sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara organizira manifestaciju Mjesec sporta koja će se održavati od 16. travnja do 14. svibnja 2016. godine.

Svaki je tjedan posvećen drugom sportu, a igre će se održavati na različitim lokacijama u gradu koja uključuje i središnje manifestacije vikendom na trgu Republike Hrvatske.

Mjesec sporta otvorila je pročelnica UO za društvene djelatnosti Ana Živanović, a okupljene su pozdravili ravnateljica OŠ Dragutina Tadijanovića Lidija Miletić i ravnatelj Ekonomske škole Vukovar Ivan Szabo nakon čega je uslijedila plesna točka kadetskog sastava Mažoretkinja grada Vukovara. U zabavnom programu pjesmom i plesom nastupili su učenici OŠ D. Tadijanovića. Nakon otvaranja prisutnima su se predstavili članovi Karate kluba Vukovar ´91. demonstracijom svojih vještina.

„Već sljedeći tjedan očekuju nas različita sportska natjecanja u svim školskim dvoranama gdje će se odigravati košarkaške utakmice čiji će pobjednici za nagradu otputovati u Split u organizaciji Sportskih igara mladih te sudjelovati u finalu. Tjedan nakon toga nas očekuju nogometne utakmice, a zatim odbojkaške utakmice i tako sve do završetka, 14. svibnja kada će u Adici biti organizirano cjelodnevno druženje sa svim građanima, sportskim klubovima i rekreativcima koji žele promovirati sport i zdrav način života", objasnila je pročelnica UO za društvene djelatnosti Ana Živanović.