×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/04/25/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/04/25/04

{gallery}2016/04/25/04{/gallery} Na stadionu u Borovo Naselju svečano je otvoren 14. Memorijalni turnir vukovarskih branitelja uzrasta do 14 godina. Postrojenim ekipama i nazočnima obratili su se u ime organizatora i branitelja Ivo Kovačić, u ime Županije dožupan Željko Cirba, u ime HNS-a, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Josip Kuterovac te u ime grada Vukovara gradonačelnik Ivan Penava, koji je ispucavanjem lopte otvorio turnir.

„Nema ljepše slike za nas u Vukovaru, sva mladost klubova iz Hrvatske su se našli u Vukovaru zajedno s našom dijasporom iz Švicarske, Njemačke i Austrije. Naša budućnost u hrvatskom zajedništvu stoji na istoj liniji, simbolično na nogometnom igralištu. Jedna prekrasna priča, priča koju pričaju braniteljske udruge već četrnaestu godinu za redom skupa s Hrvatskim nogometnim savezom uz potporu Grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije", rekao je nakon svečanog otvaranja turnira gradonačelnik Ivan Penava.

Turnir je svečano zatvorene u nedjelju na stadionu u Borovu Naselju proglašenjem pobjednika i uručivanjem pehara. Ove godine pobjedu je odnio Dinamo iz Zagreba.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa podijeljenih u 4 skupine.