{gallery}2016/05/06/04{/gallery} Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović i pročelnica UO za opće poslove i ured gradonačelnika Sanja Tokić primili su u uredu gradonačelnika Paulu Čaić, Miss simpatičnosti i prvu pratilju Miss Universe Hrvatske 2016. godine, te su joj uručili prigodan poklon.

„Veliko mi je zadovoljstvo što ovako lijepa priča dolazi iz grada Vukovara. Pauli čestitam na ovom hvalevrijednom rezultatu. Siguran sam da će Paula u povijesti grada biti trajno upisana kao naša sugrađanka koja je uspjela ostvariti ovako lijepi rezultat", rekao je tom prilikom zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Čaić se zahvalila na poklonu i ugodnom prijemu te je rekla kako joj je ovo veliko životno iskustvo koje je između ostalog rezultiralo brojnim novim prijateljstvima.

Paula je bila članica Mažoretkinja grada Vukovara 10 godina gdje je sa svojim timom prekrasnih djevojaka ostvarivala vrhunske rezultate na području Hrvatske i Europe, a naglašava kako ju je to formiralo kao osobu.

Završila je OŠ Blage Zadre i maturantica je srednje Ekonomske škole u Vukovaru (4.f razred, smjer: ekonomist). Trenutno je fokusirana na maturu. Želi upisati studij dentalne higijene ili sestrinstvo, a zanima je i modni dizajn.

„Natjecanje za miss Universe Hrvatske je jako naporno, zahtijeva veliku smirenost, fokusiranost, puno je čekanja. Nakon ovoga iskustva osjećam se puno smirenije, snažnije, izgrađenije", rekla je prekrasna Paula.

Slijedila je svoj san i jako je sretna postignutim rezultatom ali i iskustvom koje je pritom stekla. Posebna čar svega su brojna prijateljstva koja je stekla i saznanje da u mnogim gradovima ima nekoga s kim će se družiti, popiti kavu i popričati.

Paula je posebno istaknula značenje lente miss Simpatičnosti jer je to rezultat glasovanja djevojaka s kojima se natječe, a njoj je dalo do znanja da su je djevojke prepoznale kao dobru osobu. Dan prije samog natjecanja održano je preliminarno ocjenjivanje na kojem su se tražile dobre vještine komunikacije, izgrađen karakter, osobnost.

Njezin san? – biti uspješna, zdrava, sretna, ispunjena, da ne žali ni za čim u životu. Želi biti ostvarena.

Obzirom da je zaokupljena maturom, sljedećih 4-5 godina ne želi ići na natjecanja, ali želi se baviti modelingom.

Ističe kako je ova lenta za nju veliki uspjeh ponajprije jer dolazi iz malog grada, koji ima veliku prošlost, a nada se i veliku i perspektivnu budućnost.

Kako je Paula svom gradu Vukovaru poželjela ovako lijepe želje, i mi njoj želimo isto, pa i više!