{gallery}2016/02/22/05{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović obišli su saniranu cestu u ulici Trgu Matije Gupca koja vodi do Starog Katoličkog groblja.

Na temelju provedenog postupka nabave bagatelne vrijednosti Grad Vukvoar je sklopio Ugovor o pojačanom održavanju nerazvrstane ceste Trg Matije Gupca s tvrtkom Cestograd iz Vinkovaca.

„Radovi su odrađeni kvalitetno i potpuno. Nismo htjeli "obojati" cestu s tankim slojem asfalta kako je praksa u nekim gradovima jer smatramo da Vukovar zaslužuje najbolje stoga smo tako i pristupili u svim sanacijskim projektima na komunalnoj infrastrukturi", rekao je gradonačelnik Penava.

Vrijednost izvedenih radova iznosi 426.813,36 kn s PDV-om, a radovi su dovršeni 1. veljače ove godine. Ukupno je uređena površina od oko 901,21 m2 sa zatvorenim sustavom oborinske odvodnje, novim betonskim rubnicima i kanalicama kao stupom javne rasvjete te vertikalnom i horizontalnom signalizacijom.