×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/06/13/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/13/02

 Povodom Europskog tjedna mladih koji se održavao u cijeloj Europi u periodu od 26.05 do 02.06.2013 Info centar za mlade Vukovar otvorio je svoju prvu Info točku u gradu. Info točka otvorena je u Gradskoj knjižnici Vukovar a cilj točke je omogućiti mladima u Vukovaru dodatno mjesto, pored Info centra za mlade, na kojemu mogu dobiti sve informacije o područjima koja ih zanimaju. Mjesec lipanj je mjesec dodatnog informiranja mladih o Europskoj uniji, trenutno je info točka opremljena sa brošurama, letcima i knjigama na temu EU. Isto tako mladi mogu postaviti pitanje, dati komentar, uputiti kritiku ili prijedlog i anonimno ubaciti u kutiju predviđenu za to, koja se nalazi na Info štandu.

Ideja Info točke je da se svaki mjesec mijenja tema/područje informiranja mladih. Predložite temu ili područje koje vas zanima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Posjetite Info točku, i uzmite letak, brošuru ili knjigu. Što nema u tim materijalima, pitajte nas i mi ćemo se potruditi naći odgovor.

{gallery}2013/06/13/02{/gallery}