Nakon izborenih novih terena za odbojku na pijesku na ŠRC Lijeva bara u Vukovaru, Klub odbojke na pijesku "Vukovar" ne staje sa aktivnostima, te u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske, organizira prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku u Vukovaru, pod nazivom VUkovar Open 2024.

Turnir će se igrati po pravilima svjetske odbojkaške organizacije FIVB u ženskoj i muškoj konkurenciji, na ŠRC Lijeva bara (Ul. Stanka Vraza 19B, Vukovar).

Pozivamo sve zainteresirane odbojkašice i odbojkaše iz hrvatske i regije da se prijave na turnir, slanjem prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na turnir se do sada osim hrvatskih predstavnika, prijavilo 5 međunarodnih parova, što potvrđuje veliku zainteresiranost i garantira kvalitetne izvedbe na terenu.

Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže 25. i 26. svibnja te podrže svoje favorite na putu do naslova.

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE

Vukovar Open prvi je u nizu turnira Otvorenog prvenstva Hrvatske, na kojem počinje borba za ukupnog prvaka Hrvatske. Sistem natjecanja je zamišljen na način da se kroz turnire Otvorenog prvenstva(koje možete provjeriti ovdje https://hos-cvf.hr/wp-content/uploads/2024/04/Kalendar-2024-10042024.pdf), skupljaju bodovi za plasman u glavni, Masters turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske čiji osvajači će postati ukupni prvaci države. Na svim turnirima do Mastersa su dopuštene prijave stranim igračima, radi atraktivnosti i osiguranja kvalitetnih izvedbi, dok se na Mastersu bore 8 hrvatskih parova i to 4 sa najviše osvojenih bodova na turnirima, 2 sa WC i 2 koja ulaze u glavni dio turnira kroz kvalifikacije.


Sportski pozdrav,
KOP VUKOVAR