POVJERENSTVO ZA PROVEDBU NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU
KLASA: 112-01/20-01/19
URBROJ:2196/01-8-20-9
Vukovara, 10. prosinca 2020.

Na temelju članka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11,04/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu na radno mjesto spremač u Gradu Vukovaru, Službi-vlastitom pogonu, na neodređeno vrijeme, objavljenog u „Narodnim novinama“ br. 130, dana 25. studenoga 2020. i na službenoj web stranici Grada Vukovara, objavljuje

POZIV
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti
(pisano testiranje i intervju)

 

I.
Povjerenstvo je utvrdilo da pisanom testiranju mogu pristupiti sljedeći kandidati:
1. Kristina Antolović
2. Anica Cerić
3. Sonja Šrenk

 

II.
Pisano testiranje održati će se u gradskoj vijećnici, dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar, u srijedu 16. prosinca 2020., s početkom u 09,00 sati.
Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu te kemijsku olovku.
Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.
Smatra se da je kandidat koji ne pristupi pisanom testiranju u naznačeno vrijeme povukao prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja s kojima će biti upoznat, kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.
Pisani test sastojat će se od 20 pitanja iz općeg znanja. Broj točnih odgovora bit će podijeljen s brojem 2, što će dati broj bodova postignutih na pisanoj provjeri (od 0 do 10).
Testiranje traje 60 minuta.

 

 

III.
Rezultati pisanog testiranja biti će objavljeni na oglasnoj ploči Grada Vukovara u 10,30 sati istog dana kada je obavljeno i pisano testiranje te će se istog dana s kandidatima koji ostvare najmanje 50 % bodova na pisanom testiranju provesti intervju u zgradi Gradske uprave.

V.
Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Vukovara.

 

Predsjednik povjerenstva
Boško Šašić