Koronavirus

Uslijed pogoršane epidemiološke situacije ponovno se uspostavlja rad ambulanti.

Privremeno se obustavlja rad COVID-19 ambulante.

Najviše deset osoba iz dva kućanstva na privatnim okupljanjima

Propusnice izdaje Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije

Prijedlog preporuka za sigurno održavanje blagdana Svih svetih na grobljima gradova i općina za vrijeme epidemije COVID-19 bolesti od 31. listopada do 02. studenog 2020.

Strožer civilne zaštite Republike Hrvatske donosi Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije "Barovi" te Odluku o izmjeni i dopuni Odluke

Ovim putem molimo ugostitelje na području grada Vukovara da se strogo pridržavaju donesene Odluke, a sve posjetitelje ugostiteljskih objekata da ostanu odgovorni!

Od 13. srpnja 2020. godine na snagu su stupile: Odluka o nužnoj mjeri obaveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 te Odluka o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

U Vukovaru s danom 11. srpnja 2020. godine imamo 11 osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je jedno malodobno dijete, dok je za 64 osobe na području grada Vukovara propisana mjera samoizolacije.

U Vukovaru su detektirana još dva nova slučaja zaraze koronavirusom