Na svečanoj sjednici Županijske skupštine u prigodi obilježavanja 30. obljetnice Dana Vukovarsko-srijemske županije i blagdana sv. Martina biskupa – zaštitnika Vukovarsko-srijemske županije u Iloku, dodijeljena su godišnja priznanja Vukovarsko-srijemske županije i nagrade za životno djelo koje su bile vrhunac svečane sjednice Županijske skupštine. Nagrade su uručili Predsjednik Skupštine Dražen Milinković i župan Damir Dekanić.

Godišnja nagrada Vukovarsko-srijemske županije pripala je Biljani Krnjajić iz OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru za iznimna ostvarenja u području prosvjete.

Prošle jeseni Biljana je napredovala i u zvanje izvrsne savjetnice što je i najviši stupanj napredovanja odgojno-obrazovnih djelatnika. Dobitnica je nagrade za Najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike čak tri puta i prestižne Nagrade „Ivan Filipović“ za 2022. godinu.

O Nagradi Vukovarsko-srijemske županije Biljana kaže:
„Zadovoljstvo mi je što ovo priznanje primam u godini kada županija slavi svoju 30. obljetnicu. Svi mi dolazimo iz različitih područja, ali svoje poslove nastojimo raditi odgovorno i najbolje što možemo. Svima iskreno zahvaljujem na ovoj nagradi, to je čast, ali i poticaj da nastavim raditi bolje, kreativnije i uspješnije jer samo tako mogu biti spremna na sve izazove i svojim primjerom potaknuti ostale, posebno mlade, da daju sve od sebe. Volim svoj posao, zato ga i radim svim srcem te se potpuno dajem djeci. Radujem se budućim kreativnim učiteljima, knjižničarima, kreativnoj djeci, Posebno se radujem njihovoj energiji kojom svi zajedno možemo puno ljepšim bojama oslikavati sivilo stvarnosti“.