Na turniru 47. Mladost Trophy, održanom u Domu sportova u Zagrebu, nastupila je Kiara Lemac bok uz bok s predstavnicima iz još 9 zemalja. Tamo je naša Kiara nastupila u dvije kategorije. U seniorskoj kategoriji u disciplini 10m zračni pištolj žene sudjelovalo je ukupno 40 natjecateljica od čega je Kiara zauzela 27. mjesto sa 530 ostvarenih krugova. U kategoriji 10m zračni pištolj juniorke sudjelovalo njih 19, gdje je Kiara zauzela 13. mjesto.

Ovaj turnir bio je jedinstvena prilika za susretanje vrhunskih natjecateljima iz različitih zemalja.

Međunarodna prisutnost pridonijela je raznolikosti i dinamici natjecanja, omogućavajući razmjenu iskustava.

U sklopu proslave dana grada Valpova, naši članovi kluba aktivno su sudjelovali i na natjecanju u disciplinama ISSF zračna puška i ISSF zračni pištolj. Natjecanje je okupilo natjecatelje iz različitih klubova iz naše regije, stvarajući dinamičnu atmosferu i priliku za natjecanje na višem nivou.

Naš klub je zastupalo 5 natjecatelja; Dario Kampel i Agata Bunarkić nastupili su u disciplini ISSF zračni pištolj te Petra Budimir, Emi Kavać i Milica Jeremić nastupili u disciplini ISSF zračna puška.

Dario Kampel zauzeo je 9. mjesto sa 343 ostvarena kruga. Agata Bunarkić zauzela je čvrsto prvo mjesto i time osvojila zlatnu medalju.

Djevojke na pušci svoje rezultate okrunile su peharom zauzevši treće mjesto u ekipnom dijelu natjecanja i to u sastavu Emi Kavać, Milica Jeremić i Petra Budimir.