Dana 25. veljače 2024. godine u Nuštru održano je Prvenstvo Vukovarsko-srijemske županije za juniore/ juniorke gdje su se među klubovima iz naše županije natjecali i strijelci iz našeg vukovarskog streljačkog kluba ,,Grič 7'' Vukovar.
SK ,,Grič 7'' u Nuštru imao je četiri predstavnice u pojedinačnom djelu natjecanja te jednu ekipu u ekipnom dijelu natjecanja.
U kategoriji ISSF 10 m zračna puška juniorke SK ,,GRIČ7'' predstavljale su Jana Tetkić, Milica Jeremić i Emi Kavać. Među jakom konkurencijom Jana Tetić zauzela je 2. mjesto i odnijela srebro, Milica Jeremić zauzela je 3. mjesto i odnijela brončanu medalju, dok je Emi Kavać završila natjecanje kao 6.
U kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj natjecala se Kiara Lemac koja je potvrdivši svoju kvalitetu te s razlikom od gotovo 40 krugova prednosti ispred drugoplasirane osvojila 1. mjesto u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj juniorkete u Vukovar donijela još jednu zlatnu medalju.
Svojim nastupom pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke koje će se održati 16. i 17. ožujka u Solinu ove godine, izborile su sve natjecateljice SK ,,Grič 7 Vukovar''. Kiara Lemac, Milica Jeremić i Jana Tetkić ostvarile su pojedinačnu juniorsku normu, dok su se djevojke na pušci izborile i za ekipnu juniorsku normu te će i kao tim predstavljati naš klub.
Cijeli vukovarski streljački tim izuzetno je zadovoljan svojim postignućima te se nadaju što boljim rezultatima na predstojećem Prvenstvu Hrvatske, a mi im želimo i da njihove želje ostvare i da predstave Vukovar i svoj klub u najboljem mogućem svjetlu.