U sklopu obilježavanja manifestacije „Mjesec sporta“ 16. svibnja 2024. godine u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“ održan je odbojkaški turnir osnovnih škola s područja grada Vukovara. Manifestacija se organizirala pod pokroviteljstvom Grada Vukovara, a u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Vukovara i Ženskog odbojkaškog kluba "Enna" Vukovar.
Sudionike i posjetitelje pozdravili su predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Vukovara Ivan Polhert i viša referentica za sport i branitelje Upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje Ruža Veselčić-Šijaković, te im poželjeli mnogo uspjeha i sportsku zabavu.
U natjecanju je sudjelovalo 72 djevojčice iz šest škola s područja Grada Vukovara i to iz Osnovne škole Dragutina Tadijanovića, Osnovne škole Mitnica, Osnovne škole Blage Zadre, Osnovne škole Siniše Glavašević, Osnovne škole Nikole Andrića i Osnovne škole Antuna Bauera.
Djevojčice su se natjecale podijeljene u dvije grupe. Prvoplasirane po grupama su igrale u finalu, a drugoplasirane su igrale za treće mjesto.
Natjecanje je proteklo u izrazito pozitivnoj i prijateljskoj atmosferi, a djevojčice su se kroz igru i natjecanje dobro zabavile.
Najuspješnije su bile učenice Osnovne škole Mitnica, drugo mjesto su osvojile učenice Osnovne škole Antuna Bauera, a treće mjesto učenice Osnovne škole Nikole Andrića.
Zajednica sportskih udruga grada Vukovara osigurala je pehare i medalje za osvajače prvog, drugog i trećeg mjesta, ali i za sve sudionike natjecanja.