Nakon tri okupljanja 1. hrvatske lige na odbojci na pijesku i ukupno 14 odigranih kola, sve se iskristaliziralo protekloga vikenda u Puli. KOP Vukovar i sljedeće sezone ostaje u elitnom rangu natjecanja, jer si je ove godine osigurao peto mjesto na ljestvici.

Izrazito smo zadovoljni sa rezultatom ove godine, koja je ujedno i prva u najvišem rangu. Ostvarili smo barem jednu pobjedu protiv svih klubova, osim protiv aktualnog prvaka KOP Sigeta, kojemu nismo uspjeli otkinuti bodove.
Bila je ovo iznimno zahtjevna sezona za KOP Vukovar koji ima predstavnike i u 1.(M) i u 2.(Ž) hrvatskoj ligi.
Kako smo i naglasili, muškarci ostaju u prvoj ligi, dok naše cure ovoga vikenda iščekuje ligaško okupljanje u Đakovu, čime zatvaramo sezonu ligaških natjecanja.

Rezultat je ovo entuzijazma, volje i želje za promoviranjem odbojke na pijesku, našega grada, županije ali i države, s obzirom da smo ostvarili zapažene rezultate, tj. dva druga mjesta na međunarodnim natjecanjima u Đakovu i Somboru(SRB) , a još jedno takvo natjecanje nas čeka 20. i 21. 08.2022. u Novom Sadu.

Nadamo se kako naši rezultati neće proći neprimjetno, a najveća nagrada bi nam bila izgradnja gradskih terena kako bi napokon imali dostojne uvijete treniranja za sve dobne kategorije i ozbiljnije krenuli sa školom odbojke na pijesku tijekom ljetnih mjeseci.

Zahvaljujemo se svima koji su nas podržavali tijekom sezone, jer sami ne bismo mogli, a mi se već nakon nadolazećeg vikenda okrećemo pripremama za novu sezonu u kojoj smo si za cilj postavili biti u prve 3 ekipe u državi.

Sportski pozdrav!