Ovo je bila zadnja utakmica kvalifikacija za kadete i izravno je odlučivala o pobjedniku skupine. Kako su par dana ranije naši kadeti izgubili od Osijeka s jednim golom razlike , na gostovanju nam je jedino igrala pobjeda s 2 ili više golova razlike. U dramatičnoj završnici par minuta prije kraja naši dečki okreću utakmicu , te rezultat od -1 okreću u +2 gola u svoju korist, golom postignutim u zadnjim sekundama, te na taj način zauzimaju prvu poziciju u skupini .


Čestitamo našim kadetima na sjajnom rezultatu, ali i ekipi Osijeka jer nam je ovo treća utakmica ove sezone koja je krajnje neizvjesna i iznimno zanimljiva i nadamo se da ćemo ovakvim utakmicama nastaviti dizati kvalitetu vaterpola i na ovom našem području u svim mlađim kategorijama. Ranije najavljen kao ” SLAVONSKI DERBI” ogled našeg i osječkog kluba ovom utakmicom je definitivno potvrdio taj status.
Za ekipu Vukovara nastupili su : S. Kostadinović ( golman) , D. Komaromi (3), K. Marukić, M. Kovačić (1) , G. Kršić (4), P. Hegeduš (2), I. Šuvak (3) , N. Uglik (1), T. Paun, L. Smičić, R. Kefer i A. Babić. Trener : Krešimir Musulin