Mladi članovi Kluba dizača utega "Vukovar" Nataša Dermiček i Nikola Todorović, nastupili su u sastavu Hrvatske dizačke Reprezentacije na VIII. Kupu Europske unije, održanom od 25. do 27.06.2021. godine na Malti.

Na ovom skupu najboljih mladih dizača utega Europske unije nastupili su natjecatelji iz 12 zemalja, a Nataša i Nikola su branili boje Republike Hrvatske u konkurenciji do 17 godina.

NATAŠA je sa ostvarenim rezultatima od 48 kg. u trzaju, 60 kg. u izbačaju i 108 kg. u biatlonu zauzela deveto mjesto, dok je NIKOLA sa 103+120=223 kg. ostvario plasman na peto mjesto.

Ostvarenim rezultatima na Malti moramo biti zadovoljni, iako smo očekivali nešto veće podignute težine, ali to ne bi utjecalo na plasman naših reprezentativaca.

U ljetnom smo periodu kada će većina sportaša na zasluženi odmor, ali to ne vrijedi za mlade natjecatelje KDU "Vukovar", za koje odmora neće biti iz razloga što ih već početkom kolovoza očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske za uzraste U20 i U23 u Splitu a od 20. do 30. kolovoza, a na rasporedu natjecanja je Prvenstvo Europe za uzrast U17 u Poljskoj.

Ako financijske mogućnosti u Hrvatskom dizačkom savezu dozvole, put Poljske bi trebala ići četiri člana KDU "Vukovar".

Ako se to i dogodi, bit će to potvrda dobrog rada u klubu i nastup na ponos gradu Vukovaru!

Čestitamo Nataši i Nikoli na ostvarenom na Malti!

Uprava kluba