{gallery}2014/09/01/01{/gallery}Boćarski klub „Dunav" Sotin organizirao je 30. kolovoza na svom terenu IV. Memorijalni turnir u boćanju na spomen poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

Otvaranju turnira i natjecanju boćara prethodilo je polaganje vijenca i odavanje počasti poginulim i nestalim braniteljima i svim žrtvama Domovinskog rata kod središnjeg križa na mjesnom groblju u Sotinu. Molitvu je predvodio vl. Zlatko Rajčevac.

Sudionike IV. Memorijalnog turnira je pozdravio zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček,a turnir su na simboličan način otvorile majke poginulih hrvatskih branitelja iz Sotina.

Zatim su na boćalište izašle momčadi boćarskih klubova: Hrvatski dragovoljac-Osijek, Ivankovo, Lokomotiva – Vinkovci, Lapovci-Vinkovci, Jozef-Jarmina, Trpinjska cesta-Borovo naselje, Borovo-Borovo naselje, Mitnica-Vukovar, Sv. Vid-Beli Manastir, Đakovo, Dunav –Sotin 1 i Dunav- Sotin2.

Prva dva mjesta osvojile su momčadi domaćina BK Dunav Sotin 1 i 2, treća je bila ekipa BK Ivankovo, četvrto mjesto pripalo je BK Đakovu.