{gallery}2016/06/06/01{/gallery} Grad Vukovar posjetila je delegacija Općine Šandrovac iz Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu s načelnikom Josipom Dekalićem.

Ovo nije prvi put da su branitelji Šandrovca došli u obilazak Vukovara, no ovog puta su se sastali i sa zamjenikom gradonačelnika grada Vukovara Marijanom Pavličekom kako bi ga upoznali sa svojim pridruživanjem akciji „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva".

„Uplata za rekonstrukciju vodotornja bila nam je izgovor za posjet Vukovaru. Zajedno s braniteljima iz našeg kraja došli smo obići grad te mjesta stradavanja", rekao je načelnik Josip Dekalić te dodao kako su osim branitelja spona između Šandrovca i Vukovara i konjanici. Naime, s vukovarskim konjičkim klubom „Potkova" imaju dugogodišnje prijateljske odnose.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček zahvalio je načelniku Općine Šandrovac na posjeti i donaciji te istaknuo kako je ovo uistinu dokaz koliko Vukovar ima prijatelja diljem lijepe naše. „Vjerujem da će se naši gosti u gradu heroju osjećati ugodno, a mi ćemo posjet uzvratiti čim prije", rekao je Pavliček.