{gallery}2016/08/08/01{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava u Kninu je prisustvovao na svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

U večernjim satima održan je i veliki koncert pod nazivom "Pobjeda za heroje - Knin za Vodotoranj", tijekom kojeg su se prikupljale donacije za obnovu toga vukovarskog simbola. Tijekom večeri zaprimljeno je 124.700 telefonskih poziva i prikupljeno približno 623.500 kuna bez PDV-a.
Na koncertu kojim je završeno svečano obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu nastupili su Orkestar Hrvatske ratne mornarice i maestra Tončija Ćićerića, klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice, Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije s maestrom Sinišom Leopoldom, Branko Čulić Vukovarac, Marko Perković Thompson i mnogi drugi.

Osobe iz javnog života strpljivo su primale pozive iz cijele Hrvatske, a obnašatelj dužnosti gradonačelnika grada Knina Nikola Blažević rekao je kako je primao pozive iz cijele Hrvatske te da ga raduje činjenica kako je ispunjen cilj ovog projekta, a to je povezivanje Knina i Vukovara te cijele Hrvatske.

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava zahvalio je svim građanima dobre volje koji su uputili svoje pozive u svrhu ove akcije.