×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/01/14/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/01/14/04

Grad Vukovar na inicijativu gradonačelnika Željka Saboa organizira 15. siječnja svečano obilježavanje 15. godišnjice završetka mandata UNTAES-a i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja.

Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo sa suradnicima i djecom iz vukovarskih vrtića i osnovnih škola te Sinišom Cmrkom iz Udruge optimisti simbolično je ispod križa na ušću rijeka Vuke i Dunava pustio Vukovarski lančić optimizma u Dunav.

Navedeni lančić privezan je za vijenac kojeg je osobno iz Dunava pustio istaknuti član Udruge Tuljan Duško Rudež, a koji se ovom prigodom po 22 put tradicionalno i okupao u Dunavu.

Puštanje Vukovarskog lančića optimizma prvi je korak u realizaciji ideje Siniše Cmrka koji u rujnu planira postaviti rekord u Guinnessovoj knjizi rekorda puštajući najveći lančić optimizma upravo u Vukovaru.

Organizatori: Grad Vukovar, Društvo naša djeca, Udruga optimisti i Udruga Tuljan

Još novosti iz programa obilježavanja 15. godišnjice završetka mandata UNTAES-a i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja...

U petak 11.01. u Sportskoj dvorani u Borovu naselju održan je Kuglački turnir „Grad Vukovar – 15 godina u miru i toleranciji" dok je u subotu 12.01. u Dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića održan Međunarodni turnir veteranskih ekipa u malom nogometu.

{gallery}2013/01/14/04{/gallery}