×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/01/22/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/01/22/01

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo primio je danas Helen Clark, direktoricu programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i Luisu Vinton, koordinatoricu UN-a i stalnu predstavnicu UNDP-a u Hrvatskoj.

Uz gradonačelnika Vukovara na susretu je sudjelovala i Kristina Glumac, viši stručni suradnik za EU projekte.

Tijekom susreta razgovaralo se o programima i projektima koje UNDP provodi u Vukovaru. Gradonačelnik Sabo je zahvalio na doprinosu UNDP-a u obnovi i razvoju grada Vukovara te izrazio nadu da će dobra suradnja biti nastavljena na novim projektima kao što je zatvorena teniska dvorana.

-Jedan od važnih projekata koji provodimo u Vukovaru je uređenje pročelja Radničkog doma-Grand hotela, a nadamo se i daljnjim radnjama kako bi krenuli i u unutrašnje uređenje tog istaknutog i značajnog objekta . Smatramo to još jednom inicijativom kojom vraćamo povjerenje građanki i građana Vukovara u ovaj grad i lokalnu vlast. Iznimno smo zadovoljni u UNDP-u suradnjom sa svim hrvatskim gradovima, pa tako i Vukovarom. Trenutačno raspravljamo s vodećim ljudima o ulozi UNDP-a u budućnosti. Voljela bih da nastavimo partnerski odnos s gradom Vukovarom – naglasila je Helen Clark nakon razgovora s gradonačelnikom Vukovara.

U sklopu posjeta Vukovaru Helen Clark obišla je Radnički dom-Grand hotel, Eko-etno centar Adica, vukovarski Vodotoranj, spomen-dom Ovčara i mjesto masovne grobnice na Ovčari, gdje je žrtvama odala počast paljenjem svijeće kod spomen-obilježja.

{gallery}2013/01/22/01{/gallery}