Uoči mono komedije „Tko radi štrajka od gladi", koju je glazbenik, glumac i vrsni zabavljač Damir Mihanović Ćubi darivao večeras kao osobni prilog za pomoć u liječenju teško bolesne djevojčice iz Vukovara Mie Lane Knezović, održana je medijska konferencija u predvorju Hrvatskoga doma Vukovar na kojoj su se obratili gradonačelnik Željko Sabo, otac djevojčice Davor Knezović i glavni glumac komedije Damir Mihanović - Ćubi. Pressici je nazočila i zamjenica gradonačelnika Vukovara Danijela Stanković koja je imala značajnu ulogu u cijeloj akciji tijekom koje je prikupljeno više od 75.000,00 kuna, dijelom na donatorskoj večeri 8. ožujka ili direktnom uplatom gospodarstvenika na žiro-račun roditelja djevojčice te prodajom ulaznica za predstavu „Tko radi štrajka od gladi".

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo zahvalio je svojim sugrađankama i sugrađanima, prijateljima Vukovara kao i gospodarstvenicima koji su se ujedinili za pomoć maloj Vukovarki. Mia Lani je poželio uspješnu operaciju i liječenje na radost njezinih roditelja, te obećao daljnju pomoć ako bude potrebna. Otac Davor Knezović zahvalio je gradonačelniku Sabou, njegovoj zamjenici Stanković, gradskoj upravi Vukovar i svim dobrim ljudima na pomoći te naglasio kako je djevojčica Mia Lana prije nekoliko obavila prvu implantacija matičnih stanica i da je za sada sve prošlo dobro. Već se vratila kući i za tri mjeseca mogu očekivati prve rezultate.

Damir Mihanović - Ćubi na medijskoj konferenciji izrazio je svoje zadovoljstvo i ponos što može činiti dobro u gradu kao što je Vukovar. Kada radim nešto dobro i sam se osjećam dobro – rekao je popularni Ćubi. Da je izvrstan zabavljač potvrdio je nedugo zatim na pozornici Hrvatskoga doma Vukovar. Komedijom „Tko radi štrajka od gladi" dobro je zabavio i nasmijao do suza brojnu publiku te tako potvrdio status izvrsnog zabavljača.

{gallery}2013/03/15/04{/gallery}