×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/04/18/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/04/18/03

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo razgovarao je danas sa Danielom Karagjozosku,veleposlanicom Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj. Tijekom radnog sastanka razgovaralo se o uspostavi gospodarske suradnje grada Vukovara sa nekim gradom u Republici Makedoniji te proširivanju i poticanju kulturne suradnje.

-Razmijenili smo iskustva što znači Vukovar, što znači Hrvatska i što znači Makedonija. Dogovorili smo suradnju na povezivanju gospodarstvenika i obrtnika te na području turizma i razmjene u kulturi. Grad Vukovar je izuzetno lijep, vidim da se jako puno gradi i obnavlja po cijelom gradu što znači da je pred stanovnicima ovog grada sjajna budućnost. Koristim priliku čestitati Hrvatskoj na ulasku u Europsku uniju i zahvaliti na iskustvima koje ćemo moći koristiti na putu Makedonije u Europsku uniju – naglasila je veleposlanica Karagjozosku te s posebnim osjećajima prisjetila se Vukovara 1983. godine kad je sudjelovala u radnoj akciji na izgradnji kanala za gradski vodovod.

Gradonačelnik Željko Sabo podsjetio je na sve prednosti koje je Vukovar imao i koje ima danas za razvoj i ulaganje. Putem veleposlanstva Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj pozvao je potencijalne investitore iz Makedonije da iskoriste povoljne uvjete za ulaganje u gospodarstvo Vukovara.

{gallery}2013/04/18/03{/gallery}

.