×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/04/22/08
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/04/22/08

Grad Vukovar je prepoznao trendove na području novih tehnologija i sve veći broj korištenja takozvanih "pametnih" telefona u svakodnevnom životu i radu te se odlučio napraviti mobilnu aplikaciju turističkog sadržaja pod nazivom "Vukovar na dlanu". Na današnjem predstavljanju aplikacije u gradskoj vijećnici o tome su govorili gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, pročelnik Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika Siniša Kovačić kao i Hrvoje Gašparović iz tvrtke Poslovanje 2 d.o.o koja je Gradu Vukovaru bila partner u ovom projektu.

"Vukovar na dlanu" osim što je među prvim mobilnim aplikacijama takvog tipa u Hrvatskoj ima i dvostruki značaj za sam grad. Kroz nju se nastoji turistima i posjetiteljima približiti turistička ponuda samog grada i kroz prikaz ljepota i turističkih sadržaja privući što veći broj turista. S druge strane, kroz besplatno "reklamiranje" turističkih poslovnih sadržaja u Vukovaru Grad nastoji pomoći lokalnim poslovnim subjektima da u ovo vrijeme krize opstanu u gradu te poboljšaju poslovne rezultate. Izrada aplikacije Vukovar na dlanu iznosila je 15.000,00 kn bez PDV-a i potpuno besplatna je za krajnje korisnike kao i za sve poslovne subjekte koji se nalaze u aplikaciji.

{gallery}2013/04/22/08{/gallery}