Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo tijekom današnjeg obilaska prigradskog naselja Sotin najavio je izgradnju spomen obilježja žrtvama Sotina u Domovinskom ratu.

-U dogovoru s predstavnicima Udruge žrtava Sotina u Domovinskom ratu radimo na projektu izgradnje spomen-obilježja u spomen na mještane Sotina koji su svoje živote položili na oltar domovine Hrvatske. Nadam se da će rezultati rješavanja sudbine osoba iz Sotina koje se još uvijek vode kao nestale biti još bolji, da će se saznati istina o sudbini svake tražene osobe i da će članovi njihovih obitelji konačno moći zapaliti svijeću i položiti cvijeće na mjestu posljednjeg počivališta – rekao je gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.

Sa radnicima gradske tvrtke „Komunalac" gradonačelnik Vukovara razgovarao je radovima na sanaciji lijeve strane nogostupa u ulici Hrvatske nezavisnosti vrijednim 600.000,00 kuna. Ustvari, radi se o nastavku radova nakon što je prethodno u Sotinu saniran nogostup uz desnu stranu ulica Dr. Franje Tuđmana i Hrvatske nezavisnosti.

{gallery}2013/05/23/02{/gallery}