Vukovarska gradska organizacija Bloka umirovljenici zajedno na čelu sa predsjednicom Mirjanom Zošak podržava gradonačelnika Grada Vukovara Željka Saboa na predstojećim lokalnim izborima.

Naime Mirjana Zošak je demantirala, na današnjoj konferenciji za novinare, natpise kako BUZ podržava HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Ivana Penavu, budući da je koalicija dogovorena samo na županijskoj razini.

Na konferenciji u Gradskoj vijećnici sudjelovao je i Miroslav Srnović, predsjednik vukovarskog ogranka Hrvatske stranke umirovljenika koji također podržava gradonačelnika na lokalnim izborima naglašavajući kako se u posljednje 4 godine gradonačelnikovog mandata vide poboljšanja u odnosu na prethodne godine.

Gradonačelnik je iskoristio priliku i demantirao priče da je napadnut, a potvrdio da je dobio prijeteću poruku od građanina koga je policija identificirala te da je napadnuta aktivistica SDP-a Biljana Gaća.

Također je objavio kako ima brojne dojave građana koji se ne osjećaju sigurnima zbog predizbornih aktivnosti proglasa stožera o čemu je obaviještena policija.

{gallery}2013/05/31/06{/gallery}