×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/11/02/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/11/02/02

{gallery}2013/11/02/02{/gallery}  Načelnik Općine Šbabrnja Nediljko Bubnjar i nogometaši veterani HNK Škabrnja nalaze se u dvodnevnom posjetu Vukovaru kao posebni gosti veterana HNK Radnički.
U sklopu programa gosti iz Škabrnje obišli su sva značajna mjesta iz Domovinskog rata u Vukovaru, a zatim ih je u gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Željko Sabo sa svojom prvom zamjenicom Danijelom Stanković. Gradonačelnik Sabo istaknuo je, među ostalim, kako ima puno poveznica i razloga za inicijativu koja bi u konačnici značila skoro potpisivanje Povelje prijateljstva između Grada Vukovara i Općine Škabrnja, što je od svih nazočnih pozdravljeno s posebnim zadovoljstvom.
-I sami smo na tragu takve odluke koju očekujemo već do kraja ove godine. Jedinstvena je želja stanovnika Škabrnje da moramo proširiti prijateljstvo i svekolike veze između dvije hrvatske rane, dva hrvatska sunca, Vukovara i Škabrnje – rekao je načelnik Škabrnje Nediljko Bubnjar.
U poslijepodnevnim satima odigrana je i prijateljska nogometna utakmica između veterana HNK Radnički i HNK Škabrnja.