{gallery}2014/02/14/02{/gallery}Osamdeset bračnih supružnika s područja grada Vukovara, koji 45 i više godina žive u braku, odazvalo se pozivu gradonačelnika Željka Saboa za svečani ručak i druženje koje Grad Vukovar organizira treću godinu za redom povodom Valentinova.

Svečanost je održana 14. veljače 2014. godine s početkom u 17,00 sati u svečanoj sali V&S na vukovarskom Sajmištu. Gradonačelnik Grada Vukovara Željko Sabo uputio je čestitku sudionicima svečanosti : - Valentinovo ima posebno mjesto u našim srcima. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćen što već tradicionalno taj dan zaljubljenih u gradu Vukovaru obilježavamo na ovakav poseban način zajedno sa vama koji ljubav stvarno živite i svjedočite četrdeset, pedeset i više godina. Čestitam Vam Valentinovo sa željom da ga slavite zajedno još dugi niz godina u zdravlju, ljubavi, radosti i veselju. Svečanosti su nazočili i zamjenik gradonačelnika Srđan Milaković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker – Radumilo.

Svečanost je protekla u veselom ozračju i na veliko zadovoljstvo nazočnih Vukovarki i Vukovaraca. Bilo je plesa i pjesme, fotografija i sjećanja od prije pedeset i više godina, a za uspomenu bračnim parovima je uručena vučedolska golubica i zajednička fotografija.