{gallery}2015/03/30/01{/gallery} Završetak velikog projekta Lionsa Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Grada Vukovara i Lions kluba Vukovar svečano je obilježen 29. ožujka 2015. godine na šetnici uz rijeku Vuku. U tom međunarodnom projektu pod nazivom „Aleja lionsa u Vukovaru" posađeno je 258 sadnica lipa na šetnici uz Vuku. Vrijednost radova i sadnica iznosi više od 119.000 kuna. Značaj akcije ogleda se i u činjenici da je akcija u gradu Vukovaru polučila rekordan odaziv 65 lions klubova iz Hrvatske, 20 iz Slovenije i Districta 132 Makedonija, što taj projekt čini i jedinstvenim u povijesti lionizma u Hrvatskoj.
Svečanost je počela okupljanjem nedaleko od Mosta prijateljstva na Olajnici, a potom su se sudionici uputili do mjesta gdje je zasađeno nekoliko posljednjih sadnica lipa, a potom je svečano otkrivena i ploča s natpisom „Aleja lionsa u Vukovaru". Učinili su to guverneri tri distrikta – Hrvatska, Slovenija i Makedonija, zajedno sa zamjenicom gradonačelnika Vukovara Marijom Budimir.
U svečanom dijelu programu sudjelovali su članice Mažoretkinja Grada Vukovara, Hrvatskog kulturno glazbenog društva Dunav iz Vukovara, te rock-band Charlie Brown. Svečanost je nastavljena u hotelu Lav, gdje su se okupili svi sudionici, podsjetili se ideje i počeka projekta u Vukovaru, a dodijeljena su i priznanja i zahvalnice.