{gallery}2015/06/30/03{/gallery} Turistička zajednica grada Vukovara u suradnji s Gradom te Športsko- ribolovnim udrugama organizirala je u subotu 26. lipnja na šetnici uz Dunav manifestaciju pod nazivom Živjeti s Dunavom u okviru koje su sve posjetitelje počastili tradicionalnim ribljim specijalitetima kao što su fiš paprikaš, pečeni šaran i šaran na rašljama kao i besplatnim pićem te neizostavnom tamburaškom glazbom.

Članice Društva Hrvatska žena Vukovar za sudionike i goste pripremile su študle.

Pod nazivom Čekam te na vukovarskom korzu oživljen je i legendarni vukovarski korzo u okviru kojega su lokalni proizvođači autohtonih proizvoda izlagali svoje proizvode.

"Iznimno smo zadovoljni odazivom građana, ali moramo pohvaliti i doprinos športsko-ribolovnih udruga Dea sport, Štuka Sotin, Borovo naselje '91, Udrugom splavara i prijatelja Dunava Vučedolski Dunavac te Moto-nautičkim klubom sv. Bono, koje su sudjelovale u organizaciji Dana Dunava. Potrudit ćemo se da se ovakva tradicija u našem gradu održi i zaživi u punom sjaju," rekla je Marina Sekulić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam.