{gallery}2016/04/28/01{/gallery} Nogometni klub Vinogradar iz Mladine, jedan od najuspješnijih klubova na području grada Jastrebarsko, uključuje se u projekt obnove vukovarskog vodotornja te je tim povodom delegacija kluba pristigla u Vukovar gdje ih je primio gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava u društvu zamjenika Marijana Pavličeka, a sastanku se pridružio i Slavko Goluža

Uprava kluba je donijela odluku kako će se klub uključiti u projekt „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva" te će sav prihod od ulaznica sa derbi utakmice 10. kola 3. HNL Zapad između Vinogradara i Novigrada biti doniran u tu svrhu. Želja pripadnika kluba je na taj način dati svoj doprinos obnovi simbola patnje i stradanja grada Vukovara.

Gradonačelnik Penava se zahvalio upravi kluba na posjeti i pozdravio inicijativu dodavši kako mu je izrazito drago što se sve više sportskih klubova kroz različite manifestacije uključuje u projekt obnove vukovarskog vodotornja.

„Ovim putem pozivamo gledatelje da dođu u što većem broju na utakmicu", rekao je predsjednik kluba Miljenko Pavlaković.

Delegacija kluba se u sklopu posjete Vukovaru sa zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom poklonila svim palim borcima na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata te na mjestu masovne grobnice na Ovčari, a posjetili su i Spomen dom Ovčara.