{gallery}2016/06/09/03{/gallery} U Uredu gradonačelnika održan je sastanak s predstavnicima Dogus grupe koja po prvi put investira u kontinentalnoj Hrvatskoj i to baš u Vukovaru.

Tema sastanka bila je izgradnja novog košarkaškog igralište na Lijevoj bari u sklopu društveno odgovornog projekta "Stay in the Game" koje će biti otvoreno 14. lipnja 2016. godine u 10:00 sati.

Na otvorenju igrališta očekuje se dolazak poznatih hrvatskih košarkaša uz gosta iznenađenja. Uz proslavljene košarkaše s kojima će najbolji igrači košarkaškog kluba Vukovar odigrati prvu utakmicu na novom terenu, na događanju će biti prisutni g. Burak Baykan, regionalni direktor Dogus grupe,  prof. Ivan Penava, gradonačelnik Grada Vukovara te predsjednik Uprave INE, Zoltan Adoltt.

"Ponosni smo što ćemo novo obnovljenim terenom omogućiti svim Vukovarcima da imaju poligon za druženje kroz sportsku aktivnost kao što je košarka. Ovim projektom Vukovar dokazuje koliko je spreman biti odskočna daska za međusobnu toleranciju i zdrave odluke. Dokažite to i vi svojim dolaskom i pridružite se košarkaškoj groznici "Stay in the Game", istaknuo je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

Vukovar ima poseban značaj te je upravo zbog toga odabran za investiranje Dogus grupe te ovim činom suradnja Grada Vukovara i Dogus grupe neće biti završena.