×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/02/23/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/02/23/02

{gallery}2015/02/23/02{/gallery} Pod pokroviteljstvom Grada Vukovara Društvo osoba s invaliditetom Podunavlje nakon uspješno provedenog prvog izbora za miss žene sa invaliditetom pod nazivom MOJE DRUGO JA!- VUKOVAR 2009., na kojem je sudjelovalo 25 žena sa invaliditetom, a natjecalo se za titulu 17 žena s područja cijele Hrvatske kao i Bosne i Hercegovine i Srbije, ograniziralo je navedenu manifestaciju i ove godine (2015.).

Manifestacija Miss žene s invaliditetom Moje drugo ja! - Vukovar 2015. održana je 21. veljače u Javnoj ustanovi u kulturi Hrvatski dom Vukovar, a navedenoj manifestaciji nazočila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović.

Titulu najljepše ponijela je Ivana Brlić iz Križevaca.

Temeljni cilj manifestacije je osnaživanje žena s invaliditetom u razumijevanju prava na javnost i priznanje u područjima društvenog života koja su prekrivena tabuima neprihvatljivog i neočekivanog društvenog ponašanja : kao uspješne manekenke, privlačne misice i veleposlanici humanosti svojelokalne sredine i domovine. Temeljni cilj je vezan za nastojanje primjene Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom RH 2007-20015 u djelu definiranih obaveza lokalne uprave i samo uprave da razvija, potiče i promiče uvjete za uključivanje žena s invaliditetom u cjelovit društveni život.