×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/08/13/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/08/13/02

{gallery}2015/08/13/02{/gallery}Savjetodavni odbor Info centra za mlade Vukovar 12. kolovoza 2015. godine obilježio je još jedan Međunarodni dan za mlade kroz edukativno-informativnu radionicu i volontersku akciju koja se održala u centru grada.

Na aktivnostima je sudjelovalo 30 volontera koji su građanima, a posebno mladima podijelili više od 500 promotivnih i informativnih materijala, odnosno više od 100 mladih ljudi je informirano o tome koje su njihove mogućnosti za socijalno uključivanje i aktivno sudjelovanje u društvu, te kako se mogu uključiti u kulturu područja u kojem žive.

Održana je i volonterska akcija uređenja Zelene čitaonice u suradnji s Gradskom knjižnicom Vukovar na koju se uz volontere priključilo nekoliko mladih koji su vidjeli akciju, te su zajedničkim snagama očistili i obojali drvene panoe Zelene knjižnice, te posadili razno cvijeće kako bi dodatno uljepšali prostor.

Savjetodavni odbor Info centra za mlade Vukovar sastavljen je od predstavnika različitih institucija, ustanova i udruga s područja grada Vukovara: Info centar za mlade Vukovar, Grad Vukovar, Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Vukovar, Europski dom Vukovar i Policijska uprava Vukovar - Policija u zajednici.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.